Lajv på Bibliotek

Vi har ett flertal olika lajv som är lämpade för att spelas på bibliotek. Ett av våra mest omtyckta paket är ”Bland magiker och människor”.

I ”Bland magiker och människor”, som vänder sig till deltagare i åldrarna 9 till 12, har biblioteket blivit hemlig uppsamlingsplats för häxor och trollkarlar de skall resa till sin magiskola, men väl på biblioteket är det dock tydligt att allt inte står rätt till. I en stil inspirerad av Harry Potter-världen möter deltagarna biblioteket på ett annorlunda, spännande och lekfullt sätt. 

Med hjälp av bibliotekets registersystem måste barnen leta ledtrådar och bekämpa den onda magin som försöker ställa till med oreda på biblioteket – utan att mugglarna får nys om något! ”Bland magiker och människor” är ett av våra mest köpta bibliotekslajv och genomförs på en halvdag då vi kommer ut till ert bibliotek. Vi ger era bibliotekarier all den information som de behöver för att känna sig trygga med sin del av aktiviteten. Vill ni veta mer om våra fritidsprojekt kan du läsa vidare här.