Västerås:

miriam personalbild miniMiriam Lundqvist
miriam@lajvverkstaden.se
Miriam är grundaren till LajvVerkstaden och idag verksamhetsledare och pedagog. Hon är utbildad dramapedagog och kulturentreprenör. Innan LajvVerkstaden har hon arbetat som projektledare för många olika typer av kulturevenemang samt skapat utbildningsmaterial för empatisk träning för barn och vuxna. Hon är också en av huvudarrangörerna till Sveriges största lajvkonvent, Prolog. Miriam brinner för lek, mod och äventyr.

 

 

Qla personalbild miniQla Zetterberg
qla@lajvverkstaden.se
Qla har 14 års erfarenhet som församlingspedagog och har under den tiden använt lajv och rollspel som pedagogiska verktyg. Han har bland annat varit ansvarig för Svenska kyrkans unga Camelot och Västerås stifts rollspelskonfirmation. Qla brinner för starka scener, häftig rekvisita, magiska ögonblick och barn och ungdomar med speciella behov.

 

 

Lisa Nordemo
lisa@lajvverkstaden.se
Lisa är utbildad fritidsledare och har i halva sitt liv varit ledare för barn och unga. I sitt examensarbete skrev hon om lajv och hur det utvecklar dig som människa. Några av Lisas personliga egenskaper är att hon är driven, kreativ och utåtriktad. Harry Potter-böckerna är favoriter och det var i den världen hon först började lajva. Lisa brinner för jämnställdhet, respekt och att få se människor växa.

 

 

Erik Strömberg på LajvVerkstadenErik Strömberg
erik@lajvverkstaden.se
Erik är utbildad teater- och dramapedagog som jobbat inom kulturskola och gymnasiet större delen av sitt arbetsliv. Där har han undervisat i teater och skådespeleri, men även jobbat i projekt mot skolor med lajv och rollspel som metod. Förutom det har han även jobbat inom film och musik, spelfilm och dokumentation. Erik brinner för inlevelse i leken, upplevelser utöver det vanliga, och torr humor.