Fortbildning

fortbildning200x300Vi utbildar lärare och pedagoger i de metoder vi använder. Våra fortbildningar är praktiska och involverar många egna upplevelser, spänning och skratt.

Vi kan skräddarsy en utbildning utefter era behov och intressen, men erbjuder också tre klara koncept.

Läs mer om vårt utbud i vår folder här.

Introduktion: Pedagogiska rollspel som verktyg

En föreläsning med inslag av övningar och diskussion om lajvpedagogik som verktyg i skolan.

Under föreläsningen går vi genom den pedagogiska grunden för metoden, användningsområden och ger exempel från olika genomförda projekt. Vi vill ge er inspiration för fortsatt arbete och en klar bild av användning av lajvpedagogik på skola.

Tidsramar: 1,5-2 timmar
Antal deltagare: Fylld aula

Upplevelse av och samtal om lajv

En workshop för pedagoger som vill veta mer om metoden och själva få delta på ett lajv.

För att få djupare insikt i lajvpedagogik har ni här möjlighet att få vara med som aktiv deltagare. Det lajv som erbjuds är Snapphane, som utspelar sig i ett alternativt sverige där fascismen styr. Detta ger en chans att själva få uppleva möjligheterna med lajv och samtala om dessa med andra lärare och pedagoger.

Tidsramar: 3-3,5 timmar
Antal deltagare: Max 15 st

Skapa eget lajv för klassen

En workshop i grunderna för hur man skapar lajv för klassen.

Denna är till för er som redan har en bild av lajvpedagogik och funderar på att göra ett lajv själva. Vi tar med era idéer och tankar och lär ut grunderna i lajvets struktur och uppbyggnadsprocess. Du som lärare och pedagog får verktyg att arbeta med lajv inom de teman och ämnen du jobbar med.

Tidsramar: 3-3,5 timmar
Antal deltagare: Max 15 st

 

För mer information eller ett prisförslag baserat på era önskemål, maila till info@lajvverkstaden.se eller ring 070-0481819.