Föreläsningar

föreläsningar200x300Vad är lajv – och varför lajvpedagogik?

Föreläsningen tar avstamp i lajvhobbyns historia, och landar i det just nu framväxande lajvpedagogikfältet. Den lämpar sig lika väl för den grupp som är intresserad av att praktiskt använda interaktivt drama, som för den som har ett mer teorietiskt intresse av lajv som samhälls- och kulturfenomen.

Den lekfulla arbetsplatsen

Vi ger dig redskapen och inspirationen att göra din arbetsplats tramsigare, lekfullare – och betydligt mer produktiv. En föreläsning fullproppad med pauslekar, energilyftare och fokuseringsövningar – verktyg som på ytan kan tyckas barnsliga, men som kommer att göra era möten effektivare (och kortare!), medarbetarna piggare och jobbet mycket roligare.

Nörd och stolt!

En inspirerande och humorfylld föreläsning om varför vi blir bättre människor av att lära oss älska vår inre nörd. LajvVerkstadens Teresa Axner, också känd från radions P3 Kultur och prisbelönta bloggen Weird Science, berättar lättsamt om nördens historia, framtid och revolutionära potential.

 

För mer information eller ett prisförslag baserat på era önskemål, maila till info@lajvverkstaden.se eller ring 070-0481819.